Hoe te om een mariene kraan te installeren?

July 27, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?

Er zijn vele manieren om een kraan te installeren. Dit artikel zal u tonen hoe te om mariene kranen en binnenlandse kranen te installeren. Eerst, introduceren de mariene kraaninstallatie. In het algemeen, zijn er twee manieren om een kraan op het dek van een boot te installeren.

Installeer Marine Cranes By Flange Connection

Eerst, moet u pre-assemble de flenzen op het dek van de boot, en dan aan de flenzen bij de bodem van de kraan aan noten verbinden - en - bouten.

Wanneer het installeren van de flens, is het noodzakelijk om aandacht te besteden om de vlakheid en de gerichtheid van de flens te verzekeren, zodat de gaten nauwkeurig worden gericht. Anders, zal het onnodig probleem voortaan gebruikt veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  0

Installeer Marine Cranes By Welding

Lassend de kraan aan het dek, is het voordeel van deze methode dat het de stap van het lassen van de flenzen bewaart, maar de nadelen zijn ook duidelijk.

Eerst en vooral, wanneer de kraan wordt afgedankt, hoe te verwijderen is het een groot probleem. Tijdens het vernielingsproces, is het dek verbindend om worden beschadigd, en als het dek beschadigd is, zullen de kosten nog groter zijn.

Bovendien zal het schip niet in water zeer stabiel zijn, en er zal een neiging van hiel en versiering zijn, zodat is de richting van kracht specialer,

Daarom moet de lasser krachtige vaardigheden in lassen hebben. Wanneer het lassen, is het noodzakelijk om niet alleen de complexe spanningssituatie, maar ook de esthetica van het lassen te overwegen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  1

Welke methode van de kraaninstallatie beter is?

OUCO adviseert nog de traditionele methode van de flensinstallatie, omdat in het recentere stadium, de kraan gemakkelijk is te vervangen en te demonteren, wat voor onderhoud en reparatie geschikt is, en beïnvloedt uw het werkefficiency niet. Bovendien heeft dit type van installatie ook esthetica.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  2

Wanneer zou ik een mariene kraan moeten installeren?

Installeer niet de kraan op zee, alstublieft het installeren wanneer het binnenlopen de haven.

Installeer de kraan nadat u een volledig inzicht in uw boot hebt.

Gelieve te vermijden installerend uw kraan in slecht weer. Sommige componenten zullen aan het natuurlijke milieu tijdens installatie worden blootgesteld, en de regen en het stof kunnen de kraan ongunstig beïnvloeden.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  3

Waar kan ik een mariene kraan installeren?

U kunt in Schepen, pontons, dokken, havens, kustfaciliteiten, diverse zeeplatforms en meer installeren.

U kunt verkiezen permanent of tijdelijk te installeren zoals nodig.

Bereid steunen, liftmateriaal en machtscontactdozen vooraf voor installatie voor.

Als u niet zeker bent waar uw kraan zal passen, vrij voelen om ons te vragen!

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  4

Kan ik de kraan onmiddellijk na de installatie gebruiken?

De volgende drie situaties moeten tests overeenkomstig de relevante bepalingen van de kraanprestatietest v3o3or gebruik re-opheffen.

  • De eerste keer kraaninstallatie
  • Kranen na revisie
  • Kranen met zeer belangrijke prestatiesveranderingen

Bovendien zullen wij klanten van ladingsgrafieken van de kraan voorzien. U kunt deze grafiek gebruiken om de vlotte verrichting en anti-ten val brengt capaciteit van de kraan op het schip te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  5

Hoe te om kranen op land te installeren?

Als beklemtoond voorwerp, is een kraanbasis essentieel. Over het algemeen, voor kleine tonnagekranen (onder 3 ton), moet de stichtingsdiepte meer dan 1,5 meters bereiken om het het hijsen gewicht in verschillende situaties te ontmoeten.

Het stichtingsmateriaal is gewapend beton, wat vandaag het gemeenschappelijkste bouwmateriaal is, en de materiële sterkte is betrouwbaar.

De structuur van de stichting keurt veelvoudige groepen driehoeken goed om de kracht te verhogen. Gebruik rond een omheiningsstructuur om de grootte van de stichting te bepalen. Wanneer alles op zijn plaats is, kan het beton worden gevuld, en wanneer het beton heeft geplaatst, is de stichting volledig.

Het aantal van hoofd structureel staal verspert moet volgens het aantal flensgaten worden bepaald. De belangrijkste structureel staalbars moeten hoger zijn dan de structureel staalbars, en de flensgaten zouden moeten worden verbonden. Voor meer informatie, zie de beelden.

Nadat het flensgat wordt geïnstalleerd, is de volgende stap eenvoudig. Enkel als om mariene kranen te installeren, rangschik het met de flens van de kraan in paren, zijn de installatiestappen volledig.

Het is opmerkend de moeite waard dat, voor de veiligheid van de kraanlading, de flens bij de bodem gewoonlijk één grotere grootte is.

Aangezien de twee flenzen verschillend zijn, moeten wij een extra koker gebruiken, die een trapezoïdestructuur is om de twee flenzen te verbinden. Op deze wijze, kunnen de twee flenzen worden in paren gerangschikt, die niet alleen mooi kijken, maar ook verhoogt de veiligheid van de kraan.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een mariene kraan te installeren?  6

De mariene kranen van OUCO zijn gemakkelijk te installeren, kunnen wij u duidelijk helpen alle verbindingspunten van de kraan merken.

Onze ingenieurs kunnen online videoinstallatieinstructies ook verstrekken, die volledig vrij zijn. Elk van dat installatie zo gemakkelijk mogelijk moet maken.

Bovengenoemd is de methode van de kraaninstallatie door OUCO voor u wordt geïntroduceerd die. Dank u voor lezing.

 

Adviseer lezend:

Hoe te om de hydraulische olie van de afstandsbedieninggreep te veranderen?

Het mariene oplossen van problemen van de kraan zachte aanzet

De radioafstandsbedieninggreep kan niet volledig worden gesloten?