• Vinod
    De kraan van Nice, echt zeer nuttige kwaliteitsproducten.
  • Richard Rawlings
    De zeer goede dienst! Wanneer de orde van Natalie l geen zorg heeft. Zij is zeer nuttig en heeft altijd een oplossing. Dank u. Opnieuw zich verheugt op zaken met u, Natalie.
  • SAM onjgs
    Ik onophoudelijk kijk online voor Multifunctionele kranen die me kunnen bijstaan. Dank!
Contactpersoon : Natalie Liu
Telefoonnummer : 86-18800548228
WhatsApp : +8618800548228

Mobiele Hydraulische Telescopische Kraan met Kraanbalk, Vrachtwagen Opgezette Kraanbalkkraan

Plaats van herkomst Jiangsu, China
Merknaam OUCO
Certificering ISO, CE
Modelnummer Ouco-sqz-10
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Verpakking Details Naakt
Levertijd 40 dagen
Levering vermogen 100 sets per jaar
Productdetails
Geschatte het Laden Capaciteit 10 T Garantie 12 Maanden
Voorwaarde Nieuwe Toepassing Bouw
Kraantype Telescopische Rechte Boomkraan hydraulische onderdelen Beroemde Merk Hydraulische Delen
Hoog licht

De Kraan van de vrachtwagenlader

,

op zwaar werk berekende vrachtwagen opgezette kraan

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productinleiding

 

Wordt de vrachtwagen opgezette kraan gegroepeerd als vervoer. Door de boom, het opheffen torsie, kader, benen en andere delen. Verlaten de kraan en de juiste verrichting kunnen zowel positieve als negatieve 360 graadomwenteling zijn, kunnen ook volledige omwenteling zijn. Vergeleken speciale kraanvrachtwagen met kraan, met een hoge snelheid, die capaciteitskenmerken beklimmen. Laat snelle bewegingen, efficiency, energie toe - besparing. Met flexibel, gemakkelijk te werken, efficiënt, veilig, en betrouwbaar.

 

Eigenschap

1. De gespecialiseerde boom van achthoekige dwarsdoorsnede heeft eigenschappen van lichte dode last, betere sterkte en sterke het opheffen capaciteit.
2. Het gevorderde ingebouwde boomhoofd, de sterke structurele leden en de lagere schuiven met groter gebied dragen tot betere stress-bearing bij
de capaciteit en meer vlotte het ineenschuiven beweging, en verhinderen efficiënt boomtorsie na zijlading.
3. Het ineenschuivende mechanisme wordt betrouwbaar ontworpen. In het ineenschuivende mechanisme, zowel omwenteling-bestand die kabel voor dikke kabel wordt gebruikt en
leid katrollager zijn ingevoerde delen en hebben betrouwbare prestaties.
4. Uitstekende lassentechnologie voor structurele leden. De lassenrobot met vooruitgangsproces voor zeer belangrijk lassen wordt gebruikt dat maakt betrouwbaar
kwaliteitsproducten.
5. De metalen kap-type compressieverbindingen worden gebruikt voor pijpleiding, hebben eigenschappen van betrouwbare verbinding, betere strakheid en minder lekkage.

 

Boomtekening

Mobiele Hydraulische Telescopische Kraan met Kraanbalk, Vrachtwagen Opgezette Kraanbalkkraan 0

Onze certificatie

Mobiele Hydraulische Telescopische Kraan met Kraanbalk, Vrachtwagen Opgezette Kraanbalkkraan 1

 

Ons bedrijf

Jiangsuouco Zware industrie en Technologieco., Ltd

 

OUCO-de Industrie, werd gevestigd in Februari 1984, behandelt een gebied van 48.000 vierkante meters, is het bouwgebied 35.000 vierkante meters.

 

OUCO gestationeerd in kraangeboortestad van Jiangsu-Provincie waar het vertegenwoordigen van meest geavanceerde machines productieniveau in China.

 

OUCO heeft meer dan 150 werknemers, zijn 20 technisch personeel. Onder dat heeft vijf hogere titels, 10 titels op het middenste niveau, en een totaal van lasser 50 (die de certificatie van CCS, ABS en van andere hoofdinstellingen heeft). Het heeft de opsporingsdeskundigen van het organisatie gediplomeerde gebrek, ook het de controlepersoneel van het kwaliteitssysteem, en inspectiepersoneel, enz.

 

OUCO verstrekt hoogte - kwaliteits behandelende oplossingen en toegangssystemen voor de Kraan, de havenindustrieën en de diverse niet genormaliseerde structurele delen. Het bedrijf heeft zich zijn het eigen ontwikkelen, het ontwerpen, en productiecapaciteit voor producten van metallurgische volledige reeksen materiaal, mariene kranen, vrachtwagenkranen, boilerontzwaveling en denitrificatie milieubescherming producten op het gebied van de luchtvervuilingscontrole. De bedrijfproducten worden wijd gebruikt in metallurgisch, het schip, de haven, de elektriciteit, de aardolie, de bouwmaterialen en de chemische industrieën.

 

OUCO heeft dochterondernemingen in verscheidene landen en dient een globale cliëntbasis van strategische punten in Europa, Azië, Afrika, Australië en Midden-Oosten. Het heeft een jaarlijkse output van 11.000 ton de productiecapaciteit van de staalstructuur.