• Vinod
    De kraan van Nice, echt zeer nuttige kwaliteitsproducten.
  • Richard Rawlings
    De zeer goede dienst! Wanneer de orde van Natalie l geen zorg heeft. Zij is zeer nuttig en heeft altijd een oplossing. Dank u. Opnieuw zich verheugt op zaken met u, Natalie.
  • SAM onjgs
    Ik onophoudelijk kijk online voor Multifunctionele kranen die me kunnen bijstaan. Dank!
Contactpersoon : Natalie Liu
Telefoonnummer : 86-18800548228
WhatsApp : +8618800548228

Stofdichte Milieuvriendelijke de Steenkoolvultrechter van de Haven Mobiele Lossende Haven

Plaats van herkomst China
Merknaam OUCO
Certificering ABS/BV/CCS/RMRS/RINA
Model Number OUCO-DPH-50m3
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Naakt
Levertijd 60 Werkdag
Betalingscondities L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen 50 reeksen per jaar
Productdetails
Merknaam OUCO Verleende naverkoop de Dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Toepassing Het lossen Naam van het product de vultrechter van het stofbewijs
Gebruik laden en lossengoederen spanning 380v/50HZ (als Verzoek van Klanten)
Hoog licht

leegmakende vultrechter

,

havenvultrechter

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Productomschrijving

De het bewijsvultrechter van het Ecostof is een economische, milieuvriendelijke vultrechter van de stoflossing, geschikt om een verscheidenheid van droog te behandelen
bulkmaterialen. Zoals gips, cementclinker, slakken, zwavel, nikkelerts, ijzererts, fijne kopermijn, steenkool, bentoniet, sodaas,
kalksteen etc.
De vultrechter van het Ecostof die met een eenvoudig en efficiënt stofdicht systeem wordt uitgerust om stof te minimaliseren die tijdens greep het werken vliegen.
Wij verstrekken ook de oplossingen van de douanetechniek die verzekeren de beste prestaties de klant-specifieke toepassing ontmoeten
vereisten. Voor materialen die moeilijk om, zoals bauxiet zijn te behandelen, kunnen wij een uniek vultrechterontwerp aanbieden.
Wij kunnen volgens klant-specifieke toepassingen aanbieden. De vultrechter kan worden ontworpen om direct op de transportband worden gelost
de riem, kan ook aan de vrachtwagen worden leeggemaakt, het leegmaken wordt de manier bepaald door de klant.

 

Ladingscapaciteit 1500-2000T/H
Volume van vultrechter 50m ³
Geschikte Plaats Lading aan vrachtwagen
Grootte van ladingsmond 2000*800mm
Dood gewicht van vultrechter ~75T
Totale macht 105kw

Stofdichte Milieuvriendelijke de Steenkoolvultrechter van de Haven Mobiele Lossende Haven 0

Stofdichte Milieuvriendelijke de Steenkoolvultrechter van de Haven Mobiele Lossende Haven 1

 

BEDRIJFinleiding

Met jaren van ervaring, OUCO-verstrekken de Machines hoogte - kwaliteits behandelende oplossingen en toegangssystemen voor de marine, voor de kust en de havenindustrieën met zijn eigen listige team en productiefabriek, uitstekend Europees beheer dat 47 jaar van ervaring op zeezaken heeft, die ook overzee na de verkoopdiensten verstrekken.
Onze productielijn behandelt de mariene en zeekraan van de gewrichtsboom, telescopische kraan, stijve boomkraan, niet genormaliseerde staalstructuur, meer milieuvriendelijke verrichtingen en ook vrachtwagenkraan met de waaier van 15t aan 150t. De havenindustrie die kranen, vultrechters en grepen omvat.

Stofdichte Milieuvriendelijke de Steenkoolvultrechter van de Haven Mobiele Lossende Haven 2

 

De Jiangsuouco Zware industrie en Technologieco., Ltd werden opgericht in Februari 2003, behandelen een gebied van 40.000 vierkante meters, is het bouwgebied 25.000 vierkante meters. Het bedrijf heeft nu meer dan 150 werknemers, waren 20 technisch personeel. Onder dat heeft vijf hogere titels, 10 titels op het middenste niveau, en een totaal van lasser 50 (die de certificatie van CCS, ABS en van andere hoofdinstellingen heeft). Het heeft de opsporingsdeskundigen van het organisatie gediplomeerde gebrek, ook het de controlepersoneel van het kwaliteitssysteem, en inspectiepersoneel, enz. Het bedrijf heeft zich zijn het eigen ontwikkelen, ook het ontwerpen, en productiecapaciteit voor producten van metallurgische volledige reeksen materiaal, mariene kranen, vrachtwagenkranen, boilerontzwaveling en denitrificatie milieubescherming producten op het gebied van de luchtvervuilingscontrole. De bedrijfproducten worden wijd gebruikt in metallurgisch, het schip, de haven, de elektriciteit, de aardolie, de bouwmaterialen en de chemische industrieën. De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten metallurgische volledige reeksen materiaal, grote en middelgrote marine en havenkranen, vrachtwagenkraan, papierfabricagemateriaal, dringend materiaal, ontzwaveling en denitrificatie geïntegreerde apparaten en diverse niet genormaliseerde structurele delen, met inbegrip van hun productie, verwerking en het assembleren. Het heeft een jaarlijkse output van 8.000 ton de productiecapaciteit van de staalstructuur. Hoofdproducten: aluminium samengesteld paneel, metaal samengesteld paneel en vuurvast aluminium samengesteld paneel (rang B1/A2). Diverse specificaties zijn beschikbaar met dikte zich van 2mm uitstrekken tot 8mm, en de breedte die van 1,000mm tot 2,000mm. De speciale deklagen op aanbieding omvatten PVDF (Kynar 500), FEVE, nacreous, spetra, polyester, spiegel, geborstelde, houten & marmeren reeks. Als één van de belangrijkste opstellers van de Nationale Norm van China voor Aluminium Samengesteld Comité en een standaardwethouder van de Vereniging van China ACS, legt ons bedrijf veel nadruk op wetenschap en technologie. Wij leveren aanhoudende inspanningen om de innovatiecapaciteit te verbeteren. Wij hebben in binnen- en buitenland vele uitvindingsoctrooien. De A2-brandweerstand ACS is één van de gepatenteerde producten. Ons bedrijf bezit prima technologie om betrouwbare kwaliteit ervoor te zorgen, en het Nationale Standaard Testende Onderzoek van China (GB/T17748-1999), ISO9001-Kwaliteitssysteem, SGS en andere certificatie overgegaan. De „kwaliteit eerst, de Cliënt eerst en de Dienst eerst“ zijn ons eerlijk bedrijfsprincipe.