Telescopische de kraanoverzicht en productie van OUCO 4T25M

March 1, 2023
Laatste bedrijfscasus over Telescopische de kraanoverzicht en productie van OUCO 4T25M

Wij zijn trots om aan te kondigen dat de 4T25M telescopische kraan met succes diverse tests onder de supervisie van ABS landmeters heeft overgegaan. Onze klant van Singapore, dat met onze productkwaliteit en dienst in hun vorig project zeer tevreden was, heeft OUCO opnieuw verkozen om tot een telescopische kraan opdracht te geven. De kraan vergt ABS certificatie, ontmoet niveau 4 overzeese voorwaarden, en heeft een gemaniëreerd systeem, dat wij volledig kunnen verstrekken.

 

Als onze tweede samenwerking, erkende de klant onze productiemogelijkheden en ondertekende onmiddellijk het contract en betaalde de storting. Tijdens het productieproces, ontvingen wij een speciaal verzoek van de klant om explosiebescherming voor de gehele machine te bieden aangezien het op een olietanker zal worden geïnstalleerd. Wij werkten nauw met de klant samen om een explosiebestendige elektrische controledoos aan te passen, verzekerend de veiligheid van de volledige machine.

 

 

Onze toewijding aan het verstrekken van eersteklas uitrusting van zeeschepen en uitstekende klantenservice heeft geleid tot ons die meer dan 50 ABS-Verklaarde mariene kranen aan klanten in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, en Zuid-Amerika verstrekken. Als u een ABS-Verklaarde kraan vereist, kijk neen dan verder OUCO. Verkies ons nu om u van de beste het opheffen oplossing voor uw project te voorzien.