Hoe neemt China deel aan Collectieve Actie voor de Oceaan?

May 24, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe neemt China deel aan Collectieve Actie voor de Oceaan?

De stimulering, Collectieve Actie voor de Oceaan is het de Dagthema van dit jaar van Wereldoceanen. Zo, wanneer nam China deel aan de activiteiten van de Dag van Wereldoceanen? Het antwoord is 2008. In dit jaar, begon China de de „Dag“ activiteiten Nationale van de Oceanenpubliciteit te lanceren, en de tijd op 18 te plaatsen Juli elk jaar.

 

De mariene economie van China

 

Sinds 2010, heeft het Oceanic Beleid van de Staat de Nationale Oceaanvoorlichtingsdag in 8 Juni elk jaar veranderd, die de dag van Wereld Oceaandag is. En, elk jaar op deze dag, China organiseert gebeurtenissen en bevordert marien behoud.

 

Volgens de recentste studie, heeft de mariene economie van China een totaal van 2 triljoen yuan bereikt, en blijft de mariene economie van China de regelmatige groei handhaven. Bovendien beginnen de nieuwe mariene industrieën goede vitaliteit te tonen.

 

OUCO en mariene economie

 

Een vragenlijstoverzicht van op marien betrekking hebbende die ondernemingen door de natuurlijke rijkdommenafdeling van China worden geleid toonde aan dat, in het eerste kwartaal van 2022, 53,2% van de mariene ondernemingen van het duurzame energiegebruik, 55,9% van mariene farmaceutische en biologische productenondernemingen, en 61,1% van de verwerkende ondernemingen van het mariene techniekmateriaal de jaarlijkse groei in opbrengst bereikten.

 

Zo welke gebeurtenis houdt China voor de Dag van Wereldoceanen? Eigenlijk, heeft China actief aan de Collectieve Actie voor de Oceaan geantwoord. Zodra 22 April, Aardedag, zijn de Chinese milieudeskundigen in actie geweest. in Hainan, hebben zij een geroepen campagne „GAAN georganiseerd! KORAALbeschermer!“ om koraalriffen te beschermen, die tot 8 Juni, de Dag van Wereldoceanen zullen verdergaan.

 

Collectieve Actie voor de Oceaan die Koralen beschermen

 

Het hoogtepunt van de gebeurtenis moet extreme sportenenthousiasten en het werk samen met mariene milieudeskundigen verzamelen om het effect van de gebeurtenis uit te breiden, om de kennis van koraalrifbescherming aan meer mensen uit te spreiden. Maak meer mensen het belang realiseren om koraalriffen, handeling voor de oceaan te beschermen, en neem aan ecologische bescherming deel.

 

Waarom hecht China belang aan koraalrifbescherming? In feite, heeft China een lange kustlijn, vooral in het Overzees Zuid- van China, waar een groot aantal koraalriffen groeit. De koraalriffen niet alleen dienen als natuurlijke kustbarrières, maar ook hebben het potentieel om trillingsenergie te verdrijven, kusterosie te verminderen, en subtropische kustlijnen te beschermen.

 

Collectieve Actie voor de oceaan-Beschermt Koralen

 

Naast het werkingsgebied van China, dichtbij de evenaar, verspreiden de natuurlijk geschikte milieu's zich, creërend een mooie en kleurrijke mariene wereld.

 

Nochtans, volgens onderzoekstatistieken, zijn 20% van de koralen van de wereld reeds uitgestorven, en een derde steenachtige het koraalspecies van de wereld is in gevaar van uitsterven, zijn er geen goed-bewaarde koraalriffen in de wereld, en men verwacht dat tegen 2030, dicht bij 60% van de wereld de koralen uitgestorven zullen zijn!

 

Daarom moeten wij dringend aan Collectieve Actie voor de Oceaan deelnemen, is het beschermen van de oceaan het beschermen van, voor de mooie kustlijn, samen steunen en uitspreiden deze activiteit!

 

Leer meer:

GA! KORAALbeschermer!

Collectieve Actie voor de Oceaan

2022 Ouco Globale Marine Festival