Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane

February 10, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane

De mariene kranen zijn essentiële stukken van materiaal voor de maritieme industrie, die betrouwbare en efficiënte het opheffen mogelijkheden verstrekken voor lading, personeel en andere materialen.

 

Hun bomen zijn de backbone van hun verrichting, en komen in een verscheidenheid van stijlen en grootte om aan de behoeften van om het even welke baan te voldoen.

Van telescopische boom aan gewrichtsboom, worden deze gespecialiseerde stukken van machines ontworpen om maximale flexibiliteit en prestaties voor een waaier van mariene verrichtingen te verstrekken.

Wat is een kraanboom van mariene kranen?

Een kraanboom van een mariene kraan is het lange wapen dat zich dat van de basis van de kraan uitbreidt, wordt ontworpen om bereik en flexibiliteit voor de kraanmachinist te verstrekken. Het is uitgerust met een verscheidenheid van hulpmiddelen en gehechtheid om de diverse die taken uit te voeren van de kraan, met inbegrip van het opheffen van en het overbrengen van lading, personeel of levering worden vereist.

 

De mariene kranen komen in een verscheidenheid van boomstijlen en grootte, elk die unieke mogelijkheden en eigenschappen verstrekken om de behoeften van de baan het best aan te passen.

Hoeveel types van kraanboom zijn er?

Er zijn verscheidene verschillende types van kraanboom, met inbegrip van telescopische boomkranen, stijve boomkranen, de kranen van de gewrichtsboom, a-Kader kranen, en vouwbare boomkranen.

 

De stijve boomkraan is lage kosten en gemakkelijk handhaven om aan de meeste het werkvereisten te voldoen, maar het heeft weinig opheffende punten en neemt heel wat ruimte op, die zijn nadeel is.

laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane  0

De telescopische boomkranen kenmerken een lang en regelbaar ineenschuivend wapen, toestaand voor betere bereik en flexibiliteit.

De kranen van de gewrichtsboom worden ontworpen voor grotere manoeuvreerbaarheid en in strakke ruimten vaak gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane  1

De vouwende boom gebruikt veelvoudige hydraulische cilinders om een gezamenlijk-als mechanisme van de boomverbinding te vormen, dat het sneller in de voltooiing van de actie en efficiënter in het werken maakt en in kleinere plaatsen kan werken. De het vouwen functie kan vermijden opnemend ruimte en is geschikt om in overvolle plaatsen zoals vrachtyards te werken.

laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane  2

De a-kader boomkranen hebben een stijvere structuur en in lichtere plicht het opheffen verrichtingen vaak gebruikt. De kranen van de gewrichtsboom worden ontworpen voor nauwkeurigere controle en voor personeels het opheffen en plaatsing algemeen gebruikt.

Wat is boomrust?

De boomrust is een eigenschap van vele kraanbomen die de opheffende sectie om toelaat op zijn plaats worden gesloten en worden bevestigd. Dit verhindert het slingeren of het slingeren, toestaand voor nauwkeurigere controle wanneer het bewegen van zware ladingen.

 

De boomrest verstrekt een mechanische verbinding tussen het boomwapen en de belangrijkste kraanstructuur die, die het stabiel maken en risico's verbonden aan het verplaatsen van lading of het overbelasten minimaliseren.

 

Steun de boom van de kraan wanneer de kraan niet in verrichting die is, die de structuur van de kraan beschermen en zijn levensduur verlengen. Het kan ook worden gebruikt om staalbuizen, stralen, boren, enz. te steunen.

laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan Diverse Bomen van Marine Crane  3

Crane Boom Drive Mode

  • Elektrische aandrijving - Laag energieverbruik, gemakkelijk onderhoud, lage onderhoudskosten, maar hoge bouwskosten

  • Hydraulische aandrijving - Brede toepassing en vrij lage kosten

  • Gedreven diesel - de zelf-Duurzaamheid zonder regionale beperkingen, vlotte omwentelingssnelheid verhindert het overbelasten van de het werkmachine.

Wanneer het zoeken van een betrouwbare kraan, zult u de bouw en het ontwerp van de kraanboom willen overwegen.

 

Bij OUCO, worden Onze kraanbomen octrooi-verklaard, aanbiedend superieure prestaties en stabiliteit.

 

Ons ervaren team kan in het ontwerpen van de juiste die boom bijwonen op uw behoeften wordt gebaseerd. Krijg vandaag in aanraking met ons om meer over onze selectie van kraanbomen te weten te komen!