OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!

May 18, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!

Op 18 Mei, 2023, de Maritieme die het Midden-Oosten (SMME) tentoonstelling van Seatrade met succes bij het World Trade Center van Doubai in het Midden-Oosten wordt besloten. OUCO-Industrie werd verzocht om aan de tentoonstelling deel te nemen en demonstreerde de uitrusting van zeeschepen van het bedrijf - mariene kranen en krukken - aan deelnemers.

laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!  0

Is de Maritieme die Tentoonstelling van Doubai, door Informa Exhibitions wordt ontvangen, de grootste en oudste maritieme tentoonstelling in het Midden-Oostengebied en nu één van de hoogste tien maritieme tentoonstellingen in de wereld geworden.

laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!  1

De tentoonstelling was indrukwekkend, behandelend een gebied van meer dan 25.000 vierkante meters en aantrekkend 300 exposanten van China, Zuid-Korea, India, Spanje, Brazilië, Italië, Singapore, Hong Kong, Australië, en andere landen. Bijna 20.000 binnenlandse en buitenlandse professionele bezoekers woonden de gebeurtenis bij.

laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!  2

OUCO maakte een herverschijning bij de tentoonstelling, demonstrerend zijn producten en diensten aan aanwezige cliënten. Als professionele fabrikant van uitrusting van zeeschepen, beschikt OUCO over jaren van de industrieervaring en deskundigheid.

 

Onze kernwaarden zijn groepswerk, hoogste-kwaliteit, concurrerende tarifering, en de superieure dienst, altijd houdend klantenbehoeften bij het front om de beste producten en de volledige naverkoopoplossingen te verstrekken.

 

Tijdens de tentoonstelling van 3 dagen, trok de cabine van OUCO talrijke bezoekers aan, en hun collega's waren enthousiast in het verklaren van de eigenschappen en de voordelen van hun mariene kranen en krukken door informatieve presentaties.

laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!  3

laatste bedrijfsnieuws over OUCO neemt aan het Maritieme Midden-Oosten van Seatrade deel!  4

De deelnemers verkregen uitvoerig inzicht van de kenmerken en de toepassingen van marien heftoestel. De unieke eigenschappen en de voordelen van hun producten werden levendig voorgesteld, en het publiek en de aanwezige bedrijven drukten een sterke wens uit om na het bereiken van wat kennis over de producten samen te werken.

 

Door deze tentoonstelling, heeft OUCO bestaande vennootschappen versterkt en een groot aantal potentiële klanten ontdekt, die de fundamenten voor het onderzoeken van nieuwe markten leggen. In de toekomst, zal OUCO het principe van „groepswerk, hoogste kwaliteit, concurrerende tarifering, en de uitstekende dienst“ blijven aanhangen, voorziend globale klanten van nog betere producten en de diensten.