Marine Conservation Action van Singapore

June 1, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Marine Conservation Action van Singapore

De Dag van wereldoceanen komt, heeft Singapore zich altijd op de oceaan gebaseerd. Zo wat zijn die activiteiten voor wereld oceaandag in Singapore?

Eerst, leren meer over Singapore. Als één van de beroemdste steden in de wereld. Singapore heeft de grootste haven in de wereld en is ook een belangrijk internationaal financieel centrum.

 

De wereldhandel heeft evenals verschepend grote ontwikkeling aan Singapore gebracht. Het overzees heeft zeer bijgedragen tot Singapore.

Nochtans, over-exploitation en verontreinigings beschadigen de kwesties reeds ernstig het leven allerhande van het mariene leven.

Indien onbeheerd verlaten, dit de verdere ontwikkeling van de economie van Singapore kon beïnvloeden, is beschermen van de oceaan dreigend.

En daarom, heeft Singapore actie gevoerd om de oceaan te beschermen!

 

De totstandbrenging van de Dag van Wereldoceanen zal de wereld helpen om het belang van oceanen verder bekend te maken en bewustmaking van het publiek van oceaanbescherming op te heffen.

Er zijn vele activiteiten voor wereld oceaandag in Singapore. Elk jaar in Singapore, houden de mariene milieuvrijwilligers regelmatige kustschoonmaak. De kwestie van mariene verontreiniging wordt ook genomen ernstig door lokale duikers. Daarom telkens als dergelijke activiteiten worden uitgevoerd, zullen de mensen actief registreren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Marine Conservation Action van Singapore  0

Kustschoonmaakbeurtactiviteiten

 

De oceanen staan voor vele uitdagingen. Nochtans, zou de mariene draagstoel geen belangrijke last moeten zijn, minstens tot dusver, aangezien het volledig te voorkomen is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Marine Conservation Action van Singapore  1

Het blauwe plan van Singapore

 

 

Terug in 2001, is Singapore geïntroduceerd het Blauwe Plan, een gefaseerd die programma door mariene biologen wordt geleid, en een nieuwe fase van het Blauwe Plan momenteel aan de gang in 2018.

Momenteel, zal het nieuwe plan zich op klimaatverandering en innovatieve onderzoekonderwerpen over de oceaan, met inbegrip van blauwe koolstof, mariene ecosysteemveerkracht op lange termijn en kust ecologische techniek concentreren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Marine Conservation Action van Singapore  2

Het Groene Plan van Singapore

 

Bovendien is Groen Plan 2030 van Singapore een nieuw doel van de stad, die van plan is om het overzees en het land onder ogen te zien, en zal tot groen, cirkel en duurzaam Singapore in de nabije toekomst leiden!

In aanwezigheid van mariene overexploitation, worstelen vele kuststeden om duurzame ontwikkeling te bereiken. Excitingly, Nul Afval is Masterplan ook uitgevoerd!

Singapore is een vrij succesvol land, één van de weinig pioniers in het beschermen van de oceaan, in evenwicht brengende ontwikkeling en het handhaven van gezonde ecosystemen, en het handhaven van rijke mariene biodiversiteit.

 

laatste bedrijfsnieuws over Marine Conservation Action van Singapore  3

OUCO-Project in Singapore

 

 

8 juni, 2022 staat de 14de Dag van Wereldoceanen in te luiden op het punt. Het is noodzakelijk om de oceanen te beschermen. OUCO antwoordt actief aan de activiteiten voor wereld oceaandag.

Wij niet alleen maken en populariseren mariene milieubescherming kennis bekend, maar ook houden globale fabriek livestream om hulde aan globale mariene arbeiders te betalen. _ver*schepen subsidie, gift weggevertje, heet product demonstratie, gelukkig trekken zitting ...... Meer gebeurtenissen om te komen.

 

Adviseer lezend:

Hoe neemt China deel aan Collectieve Actie voor de Oceaan?
De Dag van de Wereldoceanen van Doubai en de V.N.-
Japan en assemblage van de wereld de oceaandag